Γενική Οδοντιατρική

Το παρόν οδοντιατρείο καλύπτει πλήρως το ευρύ πεδίο της οδοντιατρικής περίθαλψης που μπορεί να ζητηθεί, ξεκινώντας από την πρόληψη και καταλήγοντας στην πλήρη θεραπευτική και προσθετική αποκατάσταση.

 • Επείγοντα περιστατικά
 • Προληπτικές εξετάσεις
 • Καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ειδικότερα μπορούμε να διατηρήσουμε ένα υγιές στόμα, χωρίς προβλήματα μακροπρόθεσμα χάρη στην προληπτική οδοντιατρική αλλά και να αποκαταστήσουμε το όποιο πρόβλημα διαγνωσθεί στην στοματική κοιλότητα όπως τερηδόνες, περιοδοντικά προβλήματα (από ουλίτιδα μέχρι προχωρημένη περιοδοντίτιδα), ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις) και κάθε είδους προσθετικές αποκαταστάσεις όπως στεφάνες (θήκες) αλλά και γέφυρες μεταλλοπορσελάνης, ολοκεραμικές αποκαταστάσεις (θήκες), μερικές οδοντοστοιχίες («μηχανάκια»), ολικές οδοντοστοιχίες («μασέλες») και οτιδήποτε αφορά σε εμφυτεύματα.

Χειρουργική Στόματος

Το οδοντιατρείο μας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν οι επεμβάσεις, που αφορούν στην χειρουργική του στόματος και μπορούν να γίνουν με τοπική αναισθησία.

 • Επείγοντα περιστατικά
 • Προληπτικές εξετάσεις

 • Καταπληκτικά αποτελέσματα.

Επεμβάσεις ρουτίνας αποτελούν η χειρουργική εξαίρεση έγκλειστων ή ημιέγκλειστων δοντιών (συνήθως φρονιμήτες, κυνόδοντες, υπεράριθμα δόντια), οι ακρορριζεκτομές (μετά από αποτυχημένες ενδοδοντικές θεραπείες – απονευρώσεις), η αφαίρεση όγκων της στοματικής κοιλότητας, η λήψη βιοψίας και τέλος η τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Αισθητική Οδοντιατρική

Οι αισθητικές απαιτήσεις στην εποχή μας είναι πλέον υψηλές. Τα δόντια των περισσοτέρων γίνονται όλο και περισσότερο «ίσια & λευκά».

 • Επείγοντα περιστατικά
 • Προληπτικές εξετάσεις
 • Καταπληκτικά αποτελέσματα

Όποιοι έχουν δόντια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μπορούν να βελτιώσουν το χαμόγελό τους, απλά κάνοντας μια λεύκανση με την ειδική λάμπα στο οδοντιατρείο αποκτώντας σε ελάχιστο χρόνο (ένα μόνο ραντεβού) και με μικρό κόστος κατάλευκα δόντια. Αλλά κι εκείνοι που είτε έχουν πολλές τερηδόνες, είτε «στραβά» δόντια ή λείπουν κάποια, με την βοήθεια της αισθητικής οδοντιατρικής μπορούν να αποκτήσουν τέλειο χαμόγελο.
Οι λύσεις και το κόστος ποικίλουν ανάλογα με τη διάθεση και το πρόβλημα του εκάστοτε. Μεταλλοκεραμικές ή ολοκεραμικές στεφάνες (θήκες) ή γέφυρες , μερικές («μηχανήματα») ή ολικές («μασέλες») οδοντοστοιχίες, επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις («φυτευτά» δόντια) δίνουν τη λύση σε κάθε πρόβλημα με επιτυχία.

Εμφυτεύματα

Τα εμφυτεύματα («φυτευτά» δόντια) αποτελούν πλέον θεραπεία ρουτίνας δίνοντας μόνιμη λύση σε αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα δόντια.

 • Επείγοντα περιστατικά
 • Προληπτικές εξετάσεις
 • Καταπληκτικά αποτελέσματα.

Έχουμε την δυνατότητα να αποκαταστήσουμε «κενά» σε στόματα που λείπουν από ένα δόντι μέχρι όλα. Στο παρόν οδοντιατρείο τοποθετούμε εμφυτεύματα διεθνώς αναγνωρισμένα όπου η εταιρεία παραγωγής προσφέρει στους ασθενείς 10 χρόνια εγγύηση άρα και ασφάλεια για το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.
Τόσο εκείνοι που έχουν χάσει για κάποιο λόγο ένα δόντι και θέλουν να το συμπληρώσουν χωρίς να «πειράξουμε» τα διπλανά, όσο και εκείνοι που χρόνια ταλαιπωρούνται με ολικές οδοντοστοιχίες («μασέλες» που διαρκώς μετακινούνται), μπορούν να έρθουν στο ιατρείο και να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.